06 March 2009

Atentie la motociclisti - STICKER LUNETA


Sticker luneta :) Il poti face singur!

Pentru ca deja incepe sezonul moto, m-am gandit sa ma alatur celor care incearca sa deschida ochii soferilor si sa constientizeze ca si bicicletele, mopedele sau motocicletele sunt participante la trafic, iar cea mai mica neatentie poate periclita viata conducatorilor acestora. Sunt de asemenea convins ca cel putin jumatate dintre motociclisti o patesc pe pielea lor, prin acte inconstiente de teribilism in trafic.


Accesand linkul de mai jos puteti downloada "atentionarea" la o calitate printabila (300 dpi).


Nu va ramane decat sa o printati (incap doua pe o pagina A4, poate una si pentru un prieten de-al vostru), decupati dupa forma si apoi sa faceti o vizita pana la primul centru care ofera servicii de laminare, specificand operatorului ca doriti sa aveti un oarecare spatiu intre "avertismete" astfel ca in momentul decuparii umiditatea sa nu poata ajunge la hartie.

Acum, dupa ce ati curatat putin pe interior luneta de praf, cu o banda transparenta dublu adeziva puteti lipi "atentionarea" in partea stanga-jos, eventual in spatele tetierei. In acest mod nu va obtura in nici un fel campul de vizibilitate in momentul privirii in oglinda retrovizoare. Functia de dezaburire a lunetei nu va fi afectata in nici un fel.

Cei opriti la semafor in spatele dvs. vor observa cu siguranta avertismentul. Cine stie, poate mai salvam niste vieti.

Conduceti prudent :)


2 comments:

Dexter said...

buna intentia omule ma bucur ca esti de partea motocilcistilor si daca toti am contribuii la ceva , sigur nu ar mai fi probleme in trafic si am deveni si noi mai civilizati fara sa mai scoatem capu pe geam sa ne luam de mame si sfinti fara sa ne dam jos cu bata sau cu butelia de gaz cum am vazut ca se poata in Bucuresti.pace :d

Edy said...

Putea să fie "Motobiciclişti" pt. că mersul pe două roţi este sfidat de majoritatea conducătorilor auto din România.